تماس با ما

نقشه سایت

تبلیغات در سایت

صفحه اصلی

 

    طالع بینی هندی

 

 

بازگشت

اگر مي خواهيد در زندگي شاد باشيد و برقصيد ، به دنبال دختر متولد برج مرداد برويد . اسد نشانه هنرپيشگان و خوانندگان معروف است و بيشتر زنان متولد اين برج هم عاشق بازيگري هستند .
زنان متولد اين برج از بسياري لحاظ ملكه هاي نمايشي و اغلب خوشگل هستند . ( خدا به فريادتان برسد اگر به او بگوييد خوشگل نيست ، حتي اگر حوشگل هم نباشد هيچ وقت نگوييد . ) او موهايش را افشان مي كند و كلاه بزرگي بر سر مي گذارد.
زن متولد پنجمين برج سال عاشق دوست داشتن است. دوست دارد عشوه بيايد و ديگران را به دنبال خود بكشاند ، و آنها لي لي به لالايش بگذارند . فرقي نمي كند كه شمادر ظاهر او چه مي بينيد ، درون چنين زني گربه اي است كه مي خواهد ناز و نوازش و ستايش شود . او زني است كه نه تنها در تأمين معاش خانواده كمك مي كند بلكه از بچه ها هم مراقبت مي كند .
اگر همسر شما متولد مرداد است به خاطر داشته باشيد كه نمي توانيد به او بي توجهي كنيد او خود شيفته است و عاشق اين است كه ببيند روي ديگران چه تأثيري مي گذارد .
او مادري است كه عاشق فرزندانش است و به بچه ها بيش از هر چيز ديگري در زندگي اهميت مي دهد . او سخت گير نيست و به فرزندانش آزادي زيادي مي دهد.
او زندگي مرفه ، گشت و گذارهاي دست جمعي و رفتن به مهماني با شما را مي پسندد . اگر كاري را به تنهايي انجام دهد، يقيناً در حوزه زناشويي به مشكلي برخورده است در غير اينصورت بايد دليلي محكم براي غيبت همسر وجود داشته باشد . او مي تواند قبلاً به علت كمر درد در خانه استراحت كند .
او به همراه شما به ميهماني مي آيد و خوش مي درخشد . زن متولد مرداد در كانون توجه و مورد  ستايش مردان قرار مي گيرد . اما بايد بداند كه اگر شوهرش متولد ارديبهشت است بهتر است كمتر اين بازي را تكرار كند تازه اگر همسرش نيز متولد مرداد است بايد حوايش را بيشتر جمع كند كافي است شوهرش بفهمد مردان ديگر به همسرش علاقمندند، آنوقت جنجالي به پا خواهد شد. عكس اين قضيه هم صادق است در واقع زن متولد مرداد هم چنين رفتاري را از شوهرش نمي پذيرد .
اگر مي خواهيد روي او تأثير مثبت بگذاريد وي را به بهترين رستوران شهر ببريد و اگر پول دوست و خسيس هستيد ، هيچ وقت به دنبال او نرويد چون خون شما را در شيشه مي كند .
اگر قصد ازدواج با او را داريد اين را هم بدانيد كه افاده اي ، اهل چشم و هم چشمي هاي پر زرق و برق و تجملي است و به دنبال مثلاً فلان زنجير طلا مي گردد . او كسي است كه در هواي خيلي گرم كت پوست مي پوشد و در حالي كه از شدت گرما در خيابان تلو تلو مي خورد جواهراتش را به نمايش مي گذارد . برق جواهرات و سنگهاي قيمتي او كه حتماً شامل الماس ، ياقوت قرمز و كبود است ، چشمتان را كور مي كند . موهاي او هميشه مرتب و آرايش كرده است . او اصرار دارد كه مشتري پرو پا قرص بزرگترين و گرانفروش ترين فروشگاهي كه مي شناسد، باشد . وقتي صورت حساب خريدش را براي شما مي آورد . احتمالاً‌دچار حمله قلبي مي شويد .
به هر حال اگر شيفته زني شيك و هميشه آرايش كرده هستيد ، فقط به دنبال زن متولد مرداد با
شيد

 
   
       
 

   
   

دانستنیهای زندگی

خانه آرایی

هنر خانه داری

آیین زندگی:

ســــــــاخت عروسـک

فلش کلیپ

بازیهای آنلاین

دانلود بازی

بازی و سرگرمی :

احکام

دعا و زیارت

حکایت های آموزنده

قرآن کریم

مذهبی:

سینما و موسیقی

ویژه

ورزشی

حوادث

 ایران و جهان

اقتصادی

اخبار

مکمل ورزشی

دانستنیهای پزشکی

گیاهان دارویی

پزشکی:

گفتگــــــــــــو با هـــــنرمندان

بازیگرشناسی

گالری هنرمندان

سینما و موسیقی:

سوتی های شخصیتهای معــــــــــروف

کاریکاتور هنرپیشه ها

داستانهای ملانصرالدین

تصاویر خنده دار و جالب

شوخی های کامپیوتری

طنز و لبخند:

طالع بینـــــی چــــــــــینی

طالع بینی مصری

طالع بینی هندی

طالع بینی خواب

طالع بینی نوین

طالع بینی ازدواج

طالع بینی شخصی

طالع بینی:

نقاشـــــی

داستانهای کودکان

شعرهای کودکانه

کودکان:

فال لاک پشت

تعبیر خواب

فال انبیاء

فال هفته

فال چوب

فال حافظ

فالنامه:

آموزش برنامـــــه های کامـــــــــــپیوتر

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

آموزش گلهای بلندر

آموزش عروس سازی مدرن

آموزش شمع سازی

آموزشی:

برنامه های موبایل

دیکشنری آنلاین

خواندنی و آموختنی

کارت تبریک

گالری تصاویر

کودکان

رادیو و تلویزیون

تالار گفتگو

دانلود برنامه

مختلف:

داستانهای هیجانی

داستانهای ایرانی

داستان:

جهان عجایب

دانستنیهای علمی

بیوگرافی دانشمندان

اخبار علمی

دانستنیها:

 

 این سایت متعلق به شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی برداری از مطالب غیر مجاز می باشد

Copyright  2005 - 2006 JADIDTARIN All rights reserved